Back to top
Share

Oare sunt dăunătoare, tavanele extensibile?

Potolok 17 iunie 2021 0 comments

Tavanele extensibile sunt ecologice şi sigure, pentru sănătatea umană, precum şi orice alte materiale pentru decorarea locuințelor.

În scopul de a afirma în mod credibil nocivitatea tavanelor extensibile pentru sănătatea umană, este necesar să se stabilească anumite puncte importante.

În primul rând, haideți să definim compoziția chimică. Membrana PVC – are o rezistentă mare la acizi, baze şi solvenți, precum şi la temperatură. Analiza chimica a membranei PVC confirmă pe deplin non-volatilitatea, şi prezența unei substanțe cu adevărat nocive (cum ar fi fenol sau toluen) care este reglementată de standardele internaționale, şi este atât de mică încât este sigur de a face următoarele concluzii:

  • Elementele chimice care intră în componenta tavanelor suspendate, nu va pătrunde în corpul dumneavoastră;
  • Concentrația de substanțe nocive este extrem de scăzută pentru a determina cel puţin o parte dăunătoare pentru sănătatea omului;

Mirosul pe care îl simţiţi în primele ore după instalarea tavanului extensibil, nu conţine substanţe nocive. Acest „miros” nu este dăunător, ca orice produs nou sau a altor produse din plastic, cum ar fi un televizor sau un telefon mobil pe care îl aduceţi pentru prima oară în casă. Evaporă astfel mirosuri, de obicei câteva ore, fără nici un pericol pentru organism.

Desigur, toate cele de mai sus sunt valabile pentru materiale certificate. Compania, care are afaceri în mod oficial şi transparent, fără îndoială vă vor oferi un certificat. În caz contrar, vă recomandăm să schimbaţi furnizorul: siguranţa produselor contrafăcute nu este inclus în domeniul de aplicare al acestei.

Şi, în sfârșit, există un alt factor important, care este de a încheia acest articol. Prin achiziționarea unui tavan extensibil, salvați o sumă considerabilă în comparație cu alte tipuri de finisaje. Aceasta, la rândul său, nu va permite să economisiți asupra sănătății dvs., sau cel puțin pe alimente. Și ne va permite să confirmăm că instalarea de tavane extensibile nu sunt doar ne dăunătoare, dar chiar şi benefice pentru corpul dvs.

Potolok – numai tavane extensibile de înaltă calitate!

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *